Skip to content Skip to footer
Coșul meu (0) Coșul meu 0 items - 0.00 lei
Coșul meu (0) Coșul meu 0 items - 0.00 lei

Politică de confidențialitate

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, https://pmd-permundum.ro are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Scopul colectării datelor este informarea utilizatorilor și clienților privind situația contului lor de pe PMD-Permundum.ro, informarea utilizatorilor și clienților privind evoluția și starea comenzilor, expedierea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor tale în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declari că accepți necondiționat ca datele tale personale să fie incluse în baza de date a Premium Times S.R.L., înregistrată în Registrul de Evidență a Prelucrării de Date cu Caracter Personal sub numărul 26402 și îți dai acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către Premium Times S.R.L. și colaboratori (ex. companii de poșta și curierat, agenții de publicitate și marketing, procesatori de plăti online, etc.) pentru desfășurarea și/sau derularea de către Premium Times S.R.L. și colaboratori de activități cum ar fi, dar fără a se limita la, activități comerciale, de promovare a produselor și serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin citirea acestor Termeni și Condiții ai luat la cunoștință faptul că îți sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justiției în caz de încalcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Totodată, ai dreptul de a te opune prelucrării datelor tale personale și de a solicita ștergerea totală sau parțială a acestora.

Pe baza unei cereri scrise prin formularul de contact de pe office@ pmd-permundum.ro/sau expediate pe adresa S.C. PREMIUM TIMES S.R.L. S.R.L., Bucuresti, Sector 2, Strada Radovanu, nr. 11, bl. 44, ap. 13, et.2, Camera 1, îți poți exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi:
– să soliciți ștergerea datelor, cu excepția situațiilor prevăzute de lege.
– o data pe an, să ți se confirme faptul că datele personale sunt sau nu prelucrate;
– să te opui prelucrării datelor pentru motive întemeiate și legitime legate de situația lor particulară;
– să intervii asupra datelor transmise;

Astfel, https://pmd-permundum.ro/poate notifica utilizatorii și clienții privind ofertele curente prin newsletterul ocazional, și poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Premium Times S.R.L. nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator sau client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul https://pmd-permundum.ro/poate opta pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

De asemenea, Premium Times S.R.L. poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plată / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața produselor și serviciilor noastre.

PMD Permundum 2022 © Toate drepturile rezervate | Made with Love by  Azuvo Design