Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Cum să vă alegeți ceasul în funcție de dimensiunea încheieturii mâinii?

Când vine vorba de alegerea unui ceas, este important să rețineți că nu există o mărime potrivită tuturor. Deci, atunci când vă înscrieți pentru un model, trebuie să știți cum să îl alegeți în funcție de ceea ce se potrivește încheieturii dvs. Deși nu există reguli sau calcule pentru a determina dimensiunea sau forma perfectă pentru rama dvs., există sfaturi pe care le puteți urma pentru a vă asigura că obțineți o piesă echilibrată și proporțională.

Pentru început, ceasul ar trebui să fie confortabil pe încheietura mâinii și suficient de strâns pentru a nu aluneca, dar suficient de slăbit pentru a nu vă sapa în piele. Apoi, există și alți factori de luat în considerare, cum ar fi dimensiunea carcasei, lățimea benzii și designul. S-ar putea să sune puțin complicat, dar găsirea ceasului perfect pentru mărimea încheieturii mâinii este mai ușor decât ai putea crede și îți putem arăta cum să o faci.

Care este circumferința încheieturii mele?Înainte de a găsi ceasul potrivit pentru încheietura mâinii, trebuie mai întâi să vă cunoașteți dimensiunea încheieturii.

Fie că încheietura mâinii este foarte subțire, subțire, medie sau groasă, va avea un impact asupra modelelor care vi se potrivesc cel mai bine. Ca atare, descifrarea în care dintre aceste categorii vă încadrați este esențială pentru alegerea ceasului potrivit pentru încheietura mâinii. Odată ce cunoașteți dimensiunea, veți putea alege ceasul perfect care vi se potrivește cel mai bine și vă oferă o senzație confortabilă. Cunoașterea mărimii dvs. va fi, de asemenea, extrem de utilă dacă vă place să faceți cumpărături online, deoarece veți putea achiziționa un model care se potrivește bine fără să îl încercați. De asemenea, vă poate ajuta să restrângeți alegerea tiparelor. De exemplu, dacă încheietura mâinii este subțire, puteți alege un ceas de rochie sofisticat. Pe de altă parte, dacă încheietura mâinii este groasă, un ceas sportiv poate face o alegere mai măgulitoare.

CUM SĂ VĂ MĂSURAȚI ÎNCHEIETURA MÂINII

Pentru a afla dimensiunea ceasului tau, poti printa aceasta pagina urmand instructiunile indicate.

 

PMD Permundum 2022 © Toate drepturile rezervate | Made with Love by  Azuvo Design